Thomas Navarro 5 juli 1995 – 19 november 2001

thomass_picVandaag het schrijnend verhaal van Thomas Navarro. Thomas zou vandaag jarig zijn en zou nu 18 jaar zijn geweest, ware het niet dat hij vermoord (ja dat durf ik zo te stellen) is door de Amerikaanse gezondheid organisatie FDA (Food Drugs Administration). Thomas is in 2002 op 6 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van hersenkanker. Deze vorm van kanker is geneesbaar zonder enige bijwerkingen door Dr. Burzynski zonder chemotherapie. Helaas hadden de Navarro’s niet de keuze vrijheid om hun eigen zorg uit te kiezen, anders zou Thomas er nu nog zijn. Nee, de FDA heeft alles in werk gesteld om Dr. Burzynski in diskrediet te brengen en hem zelfs de arresteren en voor de rechter te  laten verantwoorden omdat hij kinderen genas van hersenkanker. Dr. Burzynski was niet FDA approved en mocht geen patiënten behandelen volgens zijn kanker genezende methode. Dit kwam omdat hij niet het geld had om de testen te betalen die nodig zouden zijn om FDA approved te zijn.

Daarnaast heeft de FDA de ouders van Thomas ook nog eens voor de rechter gedaagd omdat ze hun kind zouden verwaarlozen door niet de gebruikelijke zorg aan te nemen. De gebruikelijke zorg bestaat uit Chemotherapie. Chemotherapie heeft ernstige bijwerkingen vooral voor een kindje van 4, zo kan er hersenbeschadiging optreden en nog veel meer ernstige bijwerkingen. Chemotherapie is eigenlijk niets anders dan radioactief spul in je lichaam spuiten en proberen de kankercellen te doden, maar chemo doodt niet alleen de kankercellen maar ook de gezonde cellen met alle gevolgen van dien. Hierdoor zie je bijna altijd een terugval van kankerpatiënten die chemo hebben gehad. Dit is een vicieuze cirkel.

Doordat de ouders en Dr. Burzynski werden aangeklaagd kon de behandeling van Thomas niet verder gaan, waardoor het met Thomas steeds slechter ging.  Toen Dr. Burzynski en de ouders van Thomas de rechtszaken hadden gewonnen, was het voor Thomas al te laat, de kanker was al in een te ver stadium om te laten genezen door Dr. Burzynski. Uiteindelijk moest Thomas als laatste redmiddel wel aan de chemo. In 2002 moest Thomas op 6 jarige leeftijd helaas zijn strijd opgeven en is overleden aan de gevolgen van de bijwerkingen van de chemotherapie. Hij zou nu een gezonde jongen van 18 jaar zijn. Rust in vrede Thomas.

In 2010 is een documentaire uitgekomen met als titel Cut Poison Burn en gaat over dit schrijnend verhaal, maar ook over de kanker industrie in het algemeen.

Er zijn naast Dr. Burzynski al meerdere artsen geweest die verschillende soorten kankers konden genezen. Zelfs in 1931 was kanker al geneesbaar dankzij Dr. Royal Rife. Hoewel hij werd geprezen door zijn collega’s en gepubliceerd was en als held werd geëerd. Van de 10 testpatiënten heeft hij 9 patiënten volledig genezen. Helaas was zijn baanbrekende onderzoek en machine vernietigd door “onbekenden”. En is hij dusdanig in diskrediet gebracht door de overheid dat hij in de vergetelheid is geraakt en zijn genezing nooit meer plaats heeft gevonden.

Ik zal met deze uitspraken wel tegen het zere been van veel mensen aanschoppen, ook ik heb te maken gehad met het verlies van mensen aan kanker maar ik kan niet anders concluderen en het niet verbloemen. Kanker is een industrie en zal dat ook blijven zolang er geld mee te verdienen valt. Ik heb het KWF wel eens gevraagd voor een reactie op mijn bevindingen betreffende Dr. Royal Rife, tot op heden moet ik nog antwoord krijgen van ze. Artsen, onderzoekers die zeggen dat zij kanker hebben genezen zullen ook in de toekomst  in diskrediet worden gebracht en het totaal onmogelijk worden gemaakt om de genezing op de markt te brengen. Laten we eerlijk zijn en ook zeggen waar het op slaat, aan gezonde mensen valt niet te verdienen. Hoeveel mensen zouden er wel niet zonder werk zitten als kanker geneesbaar is.

(disclaimer: niet alle natuurgenezers zijn bewezen genezers dit valt ook voor de huidige zorg te zeggen, ga zelf op onderzoek uit)

Zolang dit monetaire systeem in stand wordt gehouden worden de problemen in het algemeen niet opgelost. Misschien wordt het eens tijd om eens te relativeren in wat voor wereld we leven en wat dat voor ons en onze kinderen betekent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s