Leuke dag gehad

biosEergisteren hebben mijn vrouw en ik sinds lange tijd onze kinderen eens getrakteerd op een filmpje en de McDonalds. Jaren geleden hebben wij meegedaan aan gratis bioscoop kaartjes actie van Kellog’s. Hier hadden wij 5 kaartjes mee gespaard, maar er waren flinke problemen bij het bedrijf dat ze toen uitreikte. We kregen geen 5 maar 3 kaartjes, deze kregen we ook nog eens 2 weken voor de geldigheidsdatum was verstreken. Daar was ik het natuurlijk niet mee eens en heb ze toen terug gestuurd. Heel lang duurde het voordat we antwoord kregen, volgens mij heeft het al met al wel een jaar geduurd tot we een envelop uit Frankrijk kregen. Het bedrijf wat voorheen de kaartjes verstrekte was failliet gegaan en in opdracht van Kellog’s had een ander bedrijf het overgenomen en mensen gecompenseerd. Die compensatie was een zeer welkome compensatie, we kregen niet 5 maar liefst 10 bioscoopkaartjes en ook nog eens geldig tot 2015. We hadden eergisteren nog 4 van de 10 kaartjes over en besloten naar de bioscoop te gaan.

Door mijn vrijwilligers werk bij een bekende voetbalclub heb ik fantastische mensen leren kennen van een andere voetbalclub, namelijk Kids United. Deze mensen zetten zich in voor kinderen met een beperking. Zij zorgen ervoor dat ze contributievrij kunnen voetballen. Dit is zo’n fantastisch en vooral leuk initiatief en ik ben blij dat ik ze via die bekende voetbalclub heb mogen helpen om de lach van de kinderen te vergroten. Als dank voor mijn activiteiten heb ik van hun een bon gekregen waardoor ik en mijn gezin gratis konden gaan eten bij de McDonalds. Nou ben ik niet zo weg van McDonalds en dat weten ze dan ook niet, maar de kinderen zien het wel als verwennerij. Meningen kunnen daarover verschillen natuurlijk, ik ben daar zeker niet minder dankbaar om.

Door deze bonnen hebben ik, mijn vrouw en de twee oudste kinderen een hele leuke dag gehad. We zijn eerst naar de bioscoop gegaan en hebben de film Epic gekeken. Ondanks dat we naar de 2D versie wilden gaan hebben we bij stom toeval de 3D versie gekeken. De bioscoop had problemen met de 2D versie en besloot de 3D versie te draaien zonder toeslag, dus weer een gelukje erbij. De film Epic was een hele leuke film over een kleine wereld in de tuin, nee geen smurfen en kabouters maar bladermannen. Hierin zit de verborgen boodschap dat alles in de natuur met elkaar verbonden is en dat je deze zeker niet moet gaan verstoren. Mooie boodschap natuurlijk.

Na de bioscoop gingen we naar de McDonalds. Uiteraard zoals we zijn deden we nogal bescheiden en bestelden niet overmatig veel. Ieder een menuutje en een ijsje. Niks extra’s, zo zijn wij niet. Ook al is het gratis we blijven kijken naar de prijs en voelen ons opgelaten als het teveel wordt. Hoewel we wel voor de jongste bestelde hadden om mee te nemen, dat kon toevallig om een medewerkster ons kan, hadden we toch voor iets meer dan 50 euro besteld. Het is ongelofelijk wat een groot gezin als de onze moet betalen voor een middagje film en eten. Zouden we dit geintje moeten betalen met keiharde euros, dan waren we al met al een dikke 100 euro kwijt geweest. Gelukkig hoefden we niks te betalen en hebben we een hele leuke dag gehad met z’n allen.

S’avonds gingen we nog even lekker met z’n vieren op de bank voor de tv hangen en hebben nog een andere leuke film gekeken. Dat was het einde van een erg leuke dag.

Advertenties

Een Reactie op “Leuke dag gehad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s