The Disclosure project

disclosureIedereen heeft hier natuurlijk van gehoord. Dit is algemeen bekend nieuws of toch niet? Dit laatste is helaas waar. Het overgrote publiek heeft hier niets maar dan ook helemaal niets van gehoord. Ook al is de titel “the disclosure project”. Dat is het alles behalve als het aan de mainstream media ligt. Even terug gaan naar wat het project inhoudt. Doctor Steven Greer is de grondlegger van dit project, hij is een medische dokter en een ufoloog. Hij is een voorvechter om het UFO fenomeen breder onder de aandacht te krijgen en veel serieuzer te nemen. De disclosure project is een groep mensen die een verklaring hebben afgelegd dat zij met UFO’s geconfronteerd zijn.

UFO’s zijn echt is het motto, of je het nu wilt of niet. Ikzelf heb ze (helaas) nog nooit gezien, maar ik ben er wel heilig van overtuigd dat we niet alleen zijn en dat we in de gaten worden gehouden. Bij dit project zijn diverse getuigen naar voren gekomen van verschillende landen, rangen en standen. Eén van die getuigen kan ik mij wel herinneren van mijn jeugd, ook het incident kwam mij erg bekend in de oren.  Dit was het enige incident wat serieus in de media terecht kwam en terecht ook, want het betrof onze zuiderburen. Ik heb het over Generaal Wilfried de Brouwer. In 1989 werd een ufo door F16’s van de Belgische luchtmacht achtervolgd, Wilfried de Brouwer was de commandant van deze achtervolging.

Generaal de Brouwer is één van die hooggeplaatste mensen die een getuige verklaring af hebben gelegd omtrent het UFO fenomeen. Zo zijn er een aantal ex-medewerkers van het Britse ministerie van defensie, politieagenten, ambtenaren al met al een grote groep mensen waar je dagelijks van zegt die man is capabel om zijn functie uit te voeren. Toch is dit niet serieus of uitgebreid in de media geweest, hoe kan dat eigenlijk? Dit is toch een onderwerp die de hele planeet aangaat? De disclosure project wil dat alle documentatie over het UFO fenomeen openbaar wordt gemaakt. Diverse Europese landen hebben hieraan voldaan, behalve Amerika en nog wat landen. Maar Amerika is toch wel één van de belangrijkste landen die deze informatie achterhoudt.

Waarom is deze informatie dan zo belangrijk? Het is belangrijk om het bewustzijn van de mensen te veranderen. Nu denken we dat we alleen zijn en leven dus ook alsof we alleen zijn. Wanneer we weten dat we niet alleen zijn zullen we ons ook richten op dingen buiten onze planeet en zullen dus meer gaan richten voor een leven in de ruimte. Wij mensen zijn een erg nieuwsgierig ras, alleen wordt deze nieuwsgierigheid erg onderdrukt. Wanneer deze informatie naar buiten wordt gebracht wordt de nieuwsgierigheid weer opgewekt. Waarom hoorde we er dan zo weinig over. De disclosure project is gestart in mei 2001, dit was ten tijde van de Bush regering. Zoals iedereen weet was er in 2001 enorme ophef over het begrotingstekort en de aanstaande dreiging van Bin Laden. En toen de valse vlag operatie van het WTC in werking werd gesteld was er helemaal niks meer te vinden over het disclosure project.

Hiermee wordt des te meer duidelijk dat er wel degelijk een cover up gaande is over het UFO fenomeen. UFO’s zijn echt en deze hooggeplaatste mensen weten ervan, alleen worden ze net als Billy Meijer als gek en alluhoedje neergezet. En onterecht ook nog. We worden bewust niet voorgelicht over dit onderwerp om ons nieuwsgierigheid te onderdrukken. Wubbo Ockels is zich ervan bewust dat we moeten veranderen zoals ik al eerder liet zien via Tedtalks. Dokter Ingenieur Coen Vermeeren doet dat gelukkig op de TU Delft ook.

De disclosure project heeft zich nu verenigd in CSETI (Center for Study of Extraterrestrial Intelligence) in tegenstelling tot SETI welke door de overheid wordt gefinancierd doen zij wel boekjes open over buitenaards leven. In de film Sirius die gefinancierd is door particulieren, laten ze zelfs wat zij denken dat een buitenaards lichaam is zien. Het betreft een lichaam van 150 mm. Ze doen allerlei onderzoeken op dit lichaampje met zeer verrassende resultaten. Ik ga er niet teveel over zeggen, als je het echt wilt weten dan bekijk je de film gewoon.

Atacama_humanoid,_skull_profile

Of we nog meer te weten komen via de disclosure project weet ik niet. Het is net alsof de Amerikanen ons langzaam voorbereiden op het grote wereldnieuws van buitenaards leven. Want er zijn volgens mij nog nooit zoveel blockbuster films uitgekomen (of uitkomen) over buitenaards leven als dit jaar: Dark Skies, Another Earth, Pacific Rim, Elysium, Oblivion, The host, Gravity,Ender’s game, Escape from planet Earth (zelfs voor de kleintjes). In al deze films staat het thema centraal buitenaardsen zijn slecht. Is dat wel zo? Ik weet het in ieder geval niet, maar toevallig is het allemaal wel ….

Hoe dan ook, dit onderwerp zal ongetwijfeld worden vervolgd…….. wellicht in de nabije toekomst….

Meer info over Sirius de film: klik hier
Meer info over Dr. Ing. Coen Vermeeren: klik hier
Meer info over The Disclosure Project: klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s