Benefietconcert Lotte’s Leven

FlyerMijn zusje die niet alleen lekker kan koken, maar ook fantastische en lekkere taarten kan maken (Flevo cakes and cards), laat zich van haar sociale kant ook nog eens gelden. Zij en haar vriend organiseren met vele anderen een benefietconcert in Zeewolde voor Lotte. Ze vroeg mij of ik er op mijn blog iets over wilde schrijven. Voor mijn kleine zusje doe ik dat uiteraard. Ik ken Lotte zelf niet, maar ik heb haar verhaal gelezen op de stichting site die haar familie hebben opgericht. Lotte heeft een ernstig auto ongeluk gehad in 2009. Omdat ze van top tot teen veel gebroken, verbrijzeld en verscheurd had moest ze kunstmatig in coma gehouden worden zodat alles kon genezen. Toen de artsen de kunstmatige coma wilden stoppen bleek dat ze zelf in coma lag.

Al met al heeft ze 8 maanden in coma gelegen. Door het ongeluk en de coma heeft ze een hersenbeschadiging opgelopen met alle gevolgen van dien. Omdat ze in Nederland uitbehandeld is zoekt ze net als vele andere Nederlanders haar heil in het buitenland. In Amerika en Mexico zijn therapieen ontwikkeld die haar kunnen helpen, alleen is daar wel geld voor nodig. Uiteraard om de vliegtickets te betalen, maar ook het verblijf en behandelingskosten. De kosten bedragen al met al zo’n € 150.000 euro. Tot op heden is er al een flink bedrag bijeen gespaard en gedoneerd. Op de teller staat (bij schrijven van de blog) € 48.449,64 . Zoals je ziet is dit lang niet genoeg.

Vandaar dat mijn zusje, haar vriend en Convivenza in Zeewolde een benefietconcert organiseren. Zij wilden iets doen voor Lotte. Zo komt George Baker, Tessa Belinfante, Totlast, Pelvic Fins en Bonafied. De hele avond word gepresenteerd door niemand minder dan Kimberley Klaver, bekend van onder meer Spangas, Shouf shouf en Crimi Clowns. Het concert is op 6 juli in Zeewolde. Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop, deze kun je bestellen via benefietlottesleven@gmail.com of kopen in Zeewolde bij Shoeby, Bruna en Fifty Fifty. Het beste is om je kaarten aan de deur te kopen, dan zijn ze namelijk € 17,50. De opbrengst van de avond gaat natuurlijk naar Stichting Lotte’s Leven.

Woon je net als mij in Groningen en is het net te ver fietsen, geen probleem je kunt natuurlijk ook doneren. Op de site van de stichting staat hoe je heel makkelijk kunt doneren via Ideal. Ik wens iedereen heel veel plezier op deze benefietavond, de organisatie natuurlijk ook veel plezier en succes gewenst met deze benefietavond. Mijn zusje en vriend wil ik uiteraard ook heel veel plezier wensen en succes met het organiseren, stiekem toch wel trots op je. Uiteraard wil ik Lotte heel veel plezier wensen op deze avond en natuurlijk heel veel beterschap wensen en dat het doel bereikt gaat worden zodat je een gedegen behandeling krijgt.

Voor meer informatie over Lotte’s leven bezoek de site van Stichting Lotte’s leven of like haar op facebook en volg haar op twitter.

Advertenties

Een Reactie op “Benefietconcert Lotte’s Leven

  1. Wat heb je dat mooi verwoord ik had het op deze manier niet zo gekund. Mooi dat mensen ook gewoon kunnen doneren als ze niet naar de benefiet concert kunnen gaan.

    Wij in Zeewolde zijn blij om dit te kunnen doen voor Lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s